069 700 3337 Kërko

https://ascad.org
069 700 3337

Rreth Nesh

Shoqata e Dermatologjise Kozmetike & Aestetike Shqiptare u themelua ne Nentor 2019.

ASCAD eshte nje organizate e cila ka si qellim:promovimin, mbeshtetjen, per te shkembyer njohur,per te zhvilluar ne Shqiperi si dhe ne nivel Europian dhe Nderkombetar, Konferenca,studime ne Fushen e Mjekesise Estetike, permes formimit, informimit, metodikave, teknikave dhe kerkimit shkencor per te permiresuar ne menyre te vazhdueshme aktivitetin dhe procedurat me qellim qe te kurojne dhe te parandalojne demtimet estetike, nepermjet protokolleve teknike dhe shkencore duke zhvilluar ne menyre korrekte aktivitetin profesional te mjekut, normat etike te sjelljes si dhe kujdesin ndaj figures se Mjekut Estetist.