069 700 3337 Kërko

https://ascad.org
069 700 3337
Komplikacione te Fillers

Rritja e popullaritetit të proceduravete dermatologjise kozmetike,ben qe gjithashtu te rritet numri më të madh i komplikimeve nga këto procedura.Prandaj per te shmangur sa me shum...

Piling Kimik

Lëkura e njeriut perjeton ndryshime gjate viteve, sidomos në fytyrë. Mjedisi jashtem,ndotja e ambjentit,produktet kozmetike jo cilesore dhe te duhurat,shprehite e fytyrës kontribu...

Laserat Kirurgjikal

Per rinimin e lekures perdoret ne menyre ablative apo jo ablative, fraxional apo jo fraxional duke shkaktuar nje zhveshje te epidermes dhe rimodelim te kolagjenit ne shtresen e dermes duke rinuar pamj...

Epilimi i Qimeve me Laser

Nëse keni qime në buzën e siperme-mustaqe,mjeker,gushe,favorite, në sqetulla, këmbe, ose shpine, është e sigurt që do të kaloni shumë kohë duke u...

Botox & Fillers ,Cfare jane dhe pse perdoren?

Pak histori për Botox Botox përdoret në mënyrë të sigurt nga mjekët prej më shumë se 20 vjetësh në trajtimin e disa çrregullimeve si spaz...

Cfare eshte Fryrja e Buzeve

Fryrja e buzeve apo "lip augmentation" eshte nje procedure dermokozmetike qe ju mundeson buze me te plota e me te mbushura!Substanca qe perdoret ne kete procedure eshte Acidi Hyaluronic i prodhuar sin...

Dermatologji Kozmetike


Akne Vulgaris

Aknet jane nje problem shume I madh sidomos I moshes se adoleshences ku rreth 89 %  e tyre kane akne.Por si ti japim nje zgjidhje me te mire ketij problemi qe eshte folur e vazhdon te f...

Akne Rosacea

Rosacea është një sëmundje e zakonshme e lëkurës. Shpesh fillon me një tendencë për t'u skuqur ose për t'u ngjyrosur më lehtë se njerë...

Melasma

Melasma është një gjendje mjaft e zakonshëme dermatologjike që shkakton hyperpigmentim, duke rezultuar në njolla ​​ngjyrë kafe dhe te errta dhe diskolorim&n...

Regjistrohuni në Buletin

Kendi Pacientit


Kirurgji Estetike


Mamoplastika e zvogëlimit apo kirurgjia e reduktimit të gjirit

Qëllimi i këtij operacioni është korrigjimi i hipertrofisë mamare. Interventi konsiston në reduktimin, ngritjen, simetri...

Liftingu i kofshëve

Liftingu i pjesës së brendshme të kofshëve realizohet kur ekziston një lëshim i lëkures në brendësi t&eum...

Mamoplastika e zmadhimit nëpërmjet protezave mamare

Qëllimi i operacionit është rritja e vëllimit të gjinjve si dhe përmirësimi i kurbës dhe projeksionit të ...

Blefaroplastia ose kirurgjia e kapakëve të syve

Blefaroplastia është nderhyrja kirurgjikale tek kapakët e syrit e cila ka për qëllim eliminimin e defekteve të shkaktuar...

Abdominoplastika

Me termin abdominoplastikë, ose e ashtuquajtura “tummy tuck” ne gjuhën angleze, nënkuptojmë një procedurë ki...