069 700 3337 Kërko

https://ascad.org
069 700 3337

Organet e ASCAD

Anetaret Themelues

  Brunilda Bardhi   Dermatologe

 

  Monika Fida   Dermatologe

 

  Erjona Shehu   Dermatologe

 

  Orjana Janushaj   Dermatologe

 

  Irena Savo-Jorgaqi   Dermatologe

 

Ekleva Jorgaqi

Dermatologe

 

 

 Organet e ASCAD

Asambleja e Pergjithshme

Keshilli Drejtues

Irena Savo-Jorgaqi

Monika Fida

Brunilda Bardhi

Orjana Janushaj

Erjona Shehu

Presidenca

Komiteti Shkencor

Perbehet nga mjek ekspert te cilet kane kontribuar per nje periudhe te gjate ne kete fushe.Te gjithe do punojne se bashku duke shkembyer njohurite e tyre per te permiresuar teknikat dhe praktikat me te mira.

Monika Fida

Irena Savo-Jorgaqi

Marjeta Gjomemo

Brunilda Bardhi

Vladimir File

Gentjan Zikaj

Nardi Kola

Komiteti Organizativ

Ardiana Sinani

Aida Bajri

Silvana Mishtaku

Migena Gega

Valbona Zeneli

Elna Cano

Komiteti Finances

Komiteti Etikes 

Xhiliola Doci

Ekleva Jorgaqi

Albana Lufi

Anetar Nderi

Ermira Vasili

Dermatologe

 

Gjergji Belba

Kirurg Plastik