069 700 3337 Kërko

https://ascad.org
069 700 3337

Presidenca

Shoqata ASCAD u themelua me qellim ngritjen e nivelit Profesional ne kete fushe si edhe krijimin e nje burimi te dhenash nga mjeket specialiste dermatolog,kirurg plastik,mjek estetiste te trajnuar ne kete fushe per tju ofruar pacienteve tane informacione shkencore te perditesuara,trajtimet dhe sigurine per keto procedura. Mbajtja e nje pamje te re dhe te bukur ka bere qe te kete nje tendence ne rritje per procedura te Dermatologjise Kozmetike dhe ato te Estetikes Mjekesore.Vleresimi i kerkeses ne rritje per teknika jo-invazive apo minimale invazive,perparimeve te teknologjise si dhe ngritjes se profesionalizmit ka bere te mundur rritjen e rrezultateve dhe sigurise se pacientit.Cdo person eshte unik dhe si i tille duhet trajtuar,te dukesh bukur dhe sa me natyral.

 

Brunilda Bardhi  

Presidente 

 

Erjona Shehu

Zv/Presidente

 

Monika Fida 

Sekretare Pergjithshme