069 700 3337 Kërko

https://ascad.org
069 700 3337

Anetaresime

Anetaret kane te drejta te barabarta pjesemarrjeje ne ASCAD

duke kontribuar me iniciativa shkencore, Seminare,

Kongrese e cdo aktivitet tjeter ne ASCAD si dhe mundesi

per takse  regjistrimi te ulur apo heqe e saj per evente te

ndryshme. Duke u bërë anëtar i ASCAD, anëtarët duhet te

deklarojnë  përfshirjen e tyre aktive në Dermatologjine

Kozmetike & Estetike,Mjekesine Estetike si dhe dëshirën e

tyre për të shkëmbyer dhe përmirësuar njohuritë dhe

aftësitë e tyre në këtë fushë.

Kerkesa per Aplikim per anetaresim

behet nepermjet  kerkese-aplikimit me email.

Jeni te mirepritur per te kontribuar per  nje bashkepunim

dhe mbarevajtje sa me te mire te Shoqates ASCAD. 

Taksa e regjistrimit per vitin 2020-2021 edhte 5000L.

Kerkese per anetaresim duke derguar cv tuaj ne info@ascad.org