069 700 3337 Kërko

https://ascad.org
069 700 3337

Kendi Pacientit


Kujt ja beson Lekuren tende ???

https://tiranapost.al/stil-jete/nese-po-mendon-te-besh-nje-nderhyrje-apo-trajtim-estetik-me-pare-njihu Titulli: Nëse po mendon të bësh një ndërhyrje apo trajtim estetik, m&eu...

Aknet, pergjigjet e pyetjeve tuaja

  12 PYETJE DHE PERGJIGJE      1.Pse kam ende akne, edhe pasi I kam kaluar te 20-at?Akne ne te rriturit ka te njejtet shkaktare si dhe ne adoleshentet: prodhimin e shtuar te yn...

Dielli Pranveres

  Dielli i pranveres dhe me tej eshte demtuesi kryesor i lekures, ndaj edhe keshillat e mjekeve jane me te shumta ne kete periudhe. Per te pasur nje lekure sa me te paster pa njolla kafe dhe per...

Cfare eshte solari dhe sa perdoret ai ne vendin tone?

Solaret jane makineri qe realizojne nxirjen e lekures ne menyre artificiale, pra procesi i nxirjes se lekures realizohet jo nepermjet ekspozimit ne diell. Sigurisht qe sot trendi i aplikimit te apara...

Njohja me Lekuren tuaj dhe Kujdesi ndaj saj

Lekura eshte organi me I madhe ne trupin e njeriut. Ajo ka nje sere funksionesh : Funksioni Mbrojtes, Funksioni Termorregullues, Funksioni Perthithes, Funksioni Sekretor, Funksioni respirator, Funksi...