069 700 3337 Kërko

https://ascad.org
069 700 3337

Kirurgji Estetike


Mamoplastika e zvogëlimit apo kirurgjia e reduktimit të gjirit

Qëllimi i këtij operacioni është korrigjimi i hipertrofisë mamare. Interventi konsiston në reduktimin, ngritjen, simetrinë dhe rimodelimin e gjirit me cikatrice t&eu...

Liftingu i kofshëve

Liftingu i pjesës së brendshme të kofshëve realizohet kur ekziston një lëshim i lëkures në brendësi të kofshëve, i cili nuk mund të zgjidhet...

Mamoplastika e zmadhimit nëpërmjet protezave mamare

Qëllimi i operacionit është rritja e vëllimit të gjinjve si dhe përmirësimi i kurbës dhe projeksionit të tyre nëpërmjet implantimit të prote...

Blefaroplastia ose kirurgjia e kapakëve të syve

Blefaroplastia është nderhyrja kirurgjikale tek kapakët e syrit e cila ka për qëllim eliminimin e defekteve të shkaktuara nga mosha, apo ato që lidhen me fizionomin&...

Abdominoplastika

Me termin abdominoplastikë, ose e ashtuquajtura “tummy tuck” ne gjuhën angleze, nënkuptojmë një procedurë kirurgjikale qe ka si synim reduktimin e lëkur&...