Submit Abstract ASCAD 3-rd Congress

Submit Abstract ASCAD 3-rd Congress

Lexo më shumë
IMCAS

IMCAS

MEMORANDUM OF UNDERSTANDING IMCAS World Congress 2024 1 February - 3 February 2024 - Albanian Societ...

Lexo më shumë
Soon ASCAD Congress 3

Soon ASCAD Congress 3

Shoqata e Dermatologjise Kozmetike & Aestetike Shqipetare...

Lexo më shumë
ASCAD Congress

ASCAD Congress

Shoqata e Dermatologjise Kozmetike & Aestetike Shqipetare...

Lexo më shumë
 • +200 kurse

  Eksploroni një sërë temash të freskëta
 • Mësues ekspertë

  Gjeni instruktorin e duhur për ju
 • Përqendrohuni në objektiv

  Rritni ekspertizën tuaj personale

Mirë se erdhet në ASCAD

Shiko te gjitha


Historiku i Dermatologjisë Shqiptare


Videot

Shiko te gjitha


Këshilla

Zbuloni Rrugën drejt Lëkurës së Shëndetshme dhe të Bukur.

Idealet e bukurise se fytyres

Ideals of Facial Beauty Cutis. 2017 October;100(4):222-224 By  Peter W. Hashim, MD, MHS  John K. Nia, MD Mark Taliercio, BS  Gary Gol...

Lexo më shumë

Rekomandime per trajtimin e tear trough me filler

J Cosmet Dermatol. 2021 Jan; 20(1): 6–17. Published online 2020 Aug 26. doi: 10.1111/jocd.13475 PMCID: PMC7818415 PMID:&nb...

Lexo më shumë

Kujt ja beson Lekuren tende ???

https://tiranapost.al/stil-jete/nese-po-mendon-te-besh-nje-nderhyrje-apo-trajtim-estetik-me-pare-njihu Titulli: Nëse po mendon të bësh...

Lexo më shumë

Dergoni Pyetjen Tuaj

...

Lexo më shumë